CONVERTIZOR ELECTRONIC DE ALIMENTARE A UNUI MOTOR ASINCRON CU 5 FAZE (ACTUALITĂŢI ŞI PERSPECTIVE ÎN DOMENIUL MAŞINILOR ELECTRICE (ELECTRIC MACHINES, MATERIALS AND DRIVES - PRESENT AND TRENDS, 2024)
Prezentarea de față se referă la realizarea și testarea unui model experimental de sistem de antrenare în curent alternativ bazat pe un  motor asincron cu 5 faze, realizat în gama de puteri 3-6 kW, și pe un convertizor electronic dedicat, dezvoltate pentru a asigura acționarea unui vehicul electric ușor, cu alimentare din baterii electrice.