SOLUȚII NOI DE REALIZARE A MAȘINILOR ELECTRICE CU PUTERI SPECIFICE MARI DESTINATE SISTEMELOR DE PROPULSIE ALE VEHICULELOR ELECTRICE ȘI HIBRIDE (ACTUALITĂŢI ŞI PERSPECTIVE ÎN DOMENIUL MAŞINILOR ELECTRICE (ELECTRIC MACHINES, MATERIALS AND DRIVES - PRESENT AND TRENDS, 2023)
—
Keywords: mașini electrice; puteri specifice mari; propulsie; vehiculel electrice și hibride