UNITATE DE CONTROL TELEMATICĂ PENTRU SISTEME INTELIGENTE DE CONDUCERE (ACTUALITĂŢI ŞI PERSPECTIVE ÎN DOMENIUL MAŞINILOR ELECTRICE (ELECTRIC MACHINES, MATERIALS AND DRIVES - PRESENT AND TRENDS, 2021)
Sistemul de unitate telematică de control utilizează funcționalitățile sistemelor A.D.A.S, E.C.M și A.B.S deja existente pe autovehicule implicând componentele hardware, software și mecanice oferite de către acestea. Sistemul este unserviciu care îi oferă utilizatorului siguranța în trafic și informare prealabilă asupra impedimentelor pentru eficientizarea traseului. În prezenta lucrare este prezentat modul în care se propune ca acest sistem să proceseze datele și să le transmită către un server care ulterior va transmite către o hartă interactivă aceste informații.
Keywords: Control telematic; Sisteme inteligente