(untitled) (ACTUALITĂŢI ŞI PERSPECTIVE ÎN DOMENIUL MAŞINILOR ELECTRICE (ELECTRIC MACHINES, MATERIALS AND DRIVES - PRESENT AND TRENDS, 2023)
Această lucrare își propune analiza electromagnetică și termică pentru un motor de cuplu cu unghi limitat cu două canale, folosind modele numerice tri-dimensionale. Motorul de cuplu cu unghi limitat cu două canale pe care îl prezentăm în cadrul lucrării, spre deosebire de motorul de cuplu clasic, asigură rolul a două motoare de cuplu cu unghi limitat. Reprezintă o soluție destinată aplicațiilor pentru care performanțele funcționale ridicate, dimensiunile de gabarit, greutatea și siguranța în funcționare sunt critice. În proiectare se va folosi analiza numerică în vederea stabilirii unei soluții constructive optime din punct de vedere al tuturor cerințelor motorului stabilite în Specificația Tehnică.